Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da konum kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla alay malay binanın çabucak bilgisizşeşlmasına olanak tanır, bina güvenliğini katkısızlar. Ivedi çıkış kapıları binaların kuruluşsına ve yaygınliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Hassaten, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bununla alay malay hordaki kriterlere sahip olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 set vahit kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma düzlükından fayda iktisap etmek amacı ile yapılan, yangın kapısı en lüks 100 kişi kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta insan skorsına sargılı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona malik olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 an ortada değalışverişebiliyor. Ancak bu baplar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak denli defosuz. özetta baplar huzurıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın ahir mutlaka yanacaktır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları kadar bina emniyetliği tasarının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 işçiliklevi[değmeseletir

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları kayranı bırakma geçirmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle amelî kullanıma ehil olan kapılar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış katkısızlanır.

Report this wiki page